Minister ostal brez vozniške

Foto: Žurnal24 Število voznikov, ki jih policija ustavi pod vplivom alkohola, se povečuje. (Fot
V BiH ne poznajo razlike med funkcionarjem vlade in navadnim državljanom. Minister Ahmetović je ostal brez vozniškega izpita.
Oglej si celoten članek

Policija Republike srbske je novoimenovanemu ministru za varnost BiH Sadiku Ahmetoviću zaradi prehitre vožnje odvzela vozniško dovoljenje.

Ahmetović je priznal, da ga bodo odslej vozili drugi, obenem pa je pojasnil, da je prekršek storil že aprila, ko še ni bil minister.

"Mislim, da sem vozil trideset ali štirideset kilometrov na uro hitreje, kot je dovoljeno. Hitel sem na sestanek. Sem pa prepričan, da moramo biti pred zakonom vsi enaki," je po poročanju medijev dejal Ahmetović, ki je brez izpita ostal prvič.

Ministrstvo za varnost, ki ga od novembra vodi Ahmetović, koordinira delo vseh policij v državi, tudi notranjega ministrstva Republike srbske.

Na slednjem so sicer potrdili, da ni prvič, da so kakemu ministru za varnost odvzeli vozniško dovoljenje, in poudarili, da to dokazuje, da "policija nikomur ne gleda skozi prste".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.