Michelle Obama zaplesala

Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala Foto: Žurnal24 michelle obama, ples, zaplesala

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ne zgodi se vsak dan, da bi lahko videli plesati prvo damo ZDA na pesem Beyoncé. Michelle Obama je to storila ob obisku osnovne šole v Washingtonu, ko je predstavila program "Zmigajmo se!".
Oglej si celoten članek

Z njim želi Obamova otroke spodbuditi, naj se začnejo gibati in se tako izognejo debelosti, ki je v ZDA velik problem.

"Beyoncé je zame ena od najboljših pevk na planetu. In ko se je strinjala, da bo svoj video preoblikovala za kampanjo Zmigaj se!, sem bila res vesela, saj s tem sporoča, da je lahko gibanje tudi zabavno," je dejala Obamova soproga.

"Gre za plesanje, gre za miganje." Michelle sicer na srečanju z osnovnošolci ni nameravala plesati, da "se ne bi osramotila", ampak se ni mogla upreti.

Fotografije plešoče Michelle Obama si oglejte v GALERIJI. Video, ki ga je priredila Beyoncé, si oglejte v zavihku VIDEO (vir: Youtube).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.