Merklova po volitvah tudi o Sloveniji

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Merklova ob bok Grčiji postavila Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Nemška kanclerka Angela Merkel je na televizijskem soočenju kanclerskih kandidatov po sinočnji prepričljivi zmagi na parlamentarnih volitvah ob novinarskem vprašanju, zakaj v predvolilni kampanji ni jasneje povedala, da bo Grčija potrebovala nov paket pomoči, na kratko omenila tudi Slovenijo.

"Ne smemo predčasno opustiti pritiska za reforme. Tako imamo na primer zdaj v Sloveniji razprave o zadevah, kjer gre za vprašanja bank in vprašanja reform. Tudi v Nemčiji smo z Agendo 2010 mojega predhodnika Gerharda Schröderja izvedli številne reforme, ki so bile za številne ljudi zelo težke. In upokojevanje s 67 leti je pri nas priljubljeno približno tako, kot je v drugih evropskih državah," je Merklova opozorila v oddaji Die Berliner Runde, ki jo je predvajala televizijska mreža ARD.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:29 6. Oktober 2013.

    kot da tujina ne ve dejanskega stanja v Sloveniji...ve še več kakor si upamo priznati!! In točno ve da bomo …

  • 18:29 6. Oktober 2013.

    kot da tujina ne ve dejanskega stanja v Sloveniji...ve še več kakor si upamo priznati!! In točno ve da bomo …

  • 11:29 23. September 2013.

    Merklova ob bok Grčiji postavila Slovenijo. <br />------------<br />končno nekdo ki ima JAJCA in reče BOBU BOB !! Mi rabmo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.