Umrl 24-letni gasilec: "Brat v ognju, počivaj v miru!"

Foto: Profimedia Gasilci na strehi Foto: Profimedia Gasilci na strehi
Kolegi se od gasilca Ivana Galekovića poslavljajo: "Brat v ognju, počivaj v miru!" Mladi gasilec se je hudo poškodoval pri gašenju požara, ki je izbruhnil v mansardnem stanovanju v hrvaški Veliki Gorici, v bolnišnici pa je kasneje podlegel poškodbam.
Oglej si celoten članek

Od Galekovića, ki je bil član gasilske brigade Velika Gorica, se na družabnih omrežjih poslavljajo prijatelji.

"Bog k sebi vzame le najboljše. Brat v ognju, počivaj v miru in z nekega lepšega kraja pazi na nas. Iskreno sožalje družini in prijateljem. Gasilec nikoli ne umre, on večno živi v srcih tistih, ki jih je rešil," so zapisali na Facebook strani Gasilci so naši prijatelji.
xxx

Požar, ki ga je pomagal gasiti Galeković, je izbruhnil v mansardnem stanovanju. Zgorelo je celo ostrešje, 24-letnik pa se je pri gašenju hudo poškodoval. Ranjen je bil še en gasilec, a k sreči ne usodno.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:09 21. Julij 2019.

    bog je pred leti k sebi vzel avion Poljskih politikov. Naših ne bi hotel !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.