Mati več mesecev v kleti zadrževala sina

Foto: Epa
Foto: Epa
Na Dunaju je 77-letna Avstrijka več mesecev v kleti zadrževala svojega 45-letnega sina.
Oglej si celoten članek

Mati je v sredo poklicala reševalce zaradi slabega zdravstvenega stanja svojega sina, reševalci pa so zaradi slabega higienskega stanja v hiši obvestili policijo. Hudo bolni 45-letnik je na poti v bolnišnico povedal, da ga je mati zaprla v klet. Tam naj bi bil od aprila. Okoliščine dogajanja še niso znane.

Po navedbah policije je bil moški sprva v smrtni nevarnosti, nato se je njegovo stanje nekoliko stabiliziralo. Zaradi slabega zdravstvenega stanja ga še niso mogli zaslišati.

Policija je začela preiskavo zaradi suma odvzema svobode, prve rezultate pa pričakujejo v petek.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:55 10. September 2020.

    mamico je treba ubogat, če ne bi jih dobil po riti...he,he...

  • 16:59 10. September 2020.

    45 letnik fizicno ni kos 77-letnici? 🤥

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.