"Mami, ne morem več! Konec je!"

Foto: ABC News
Foto: ABC News
Petletni boj za življenje devetletnega dečka Ryana Kennedyja Clarkstona se bliža žalostnemu koncu. Deček, ki ima redko obliko raka na možganih, se je odločil, da je zdravljenje zanj prenaporno in da tega ne zmore več.
Oglej si celoten članek

Ryan je imel že sedem operacij, štiri kemoterapije in dvakratno obsevanje. Ko pa mu je mati rekla, da mora opraviti še eno operacijo, ji je dejal, da je končal z njimi.

"Mami, že večkrat sem ti rekel, da ne morem več in da ne želim več iti na operacije in obsevanja. Končal sem z njimi," je dejal 9-letni deček. Mati se je odločila, da bo njegovo željo upoštevala.

Sama operacija bi mu namreč življenje podaljšala za tri mesece, je poročal lokalni časik Oakland Press. Zdravniki se ob tem bojijo, da deček najverjetneje ne bo doživel svojega desetega rojstnega dne 24. maja.

"Vedno sem bila in bom poleg njega, izpolnila mu bom katerokoli željo in vedno ga bom imela rada," je dejala njegova mati za CNN.

Čeprav mali Ryan ne ve, kaj je Twitter, je na tem omrežju že postal prava zvezda. Potem ko je eden izmed njegovih prijateljev zapisal, da moli zanj, je žalostna zgodba dečka takoj zaokrožila po svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:43 17. Maj 2012.

    pol ure že berem novice in se jezim vsevprek ampak ,ko kaj takega prebereš mislim da je to nekaj najbolj …

  • 13:06 16. Maj 2012.

    Žalostno,presunljivo....ob tem se zavedaš pomena zdravja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.