Mačka jo bo stala 280 evrov

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Britanka, ki je odvrgla mačko v zabojnik, je na sodišču priznala krivdo. Plačati bo morala dobrih 280 evrov.
Oglej si celoten članek

Verjetno se spomnite primera 45-letne britanske (zdaj že nekdanje) bančne uslužbenke Mary Bale, ki je pred košem za smeti prijela mačko in jo brez slabe vesti vrgla vanj. Lastnika sta nato domačo žival iskala več kot 15 ur in jo na koncu le našla v košu.

"Zanimanje medijev za ta primer je povzročilo, da so vas ponekod obrekovali in to sem pri razsodbi upoštevala," ji je na koncu dejala sodnica Caroline Goulborn. Poleg tega je Mary pomagalo tudi dejstvo, da ji je v tistem času umrl oče. Sodnica je dejala: "Razumem, da ste bili takrat pod stresom, vendar pa to ni izgovor za to, kar ste storili."

Njen odvetnik je dejal, da Mary že vrsto let trpi za depresijo in je zaradi tega po 27 letih dala odpoved v službi. Mary je na koncu pred sedmo silo "z grenkobo obžalovala" svoje dejanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.