Letalo strmoglavilo v reko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na jugu Laosa je v reko Mekong strmoglavilo letalo družbe Lao Airlines. Preživelih naj ne bi bilo.
Oglej si celoten članek

Letalo je strmoglavilo v bližini Pakse, ki leži v bližini tromeje s Tajsko in Kambodžo. Letalo se je v slabem vremenu pripravljajo na pristanek na letališču Pakse. Tajski mediji poročajo, da je letalo strmoglavilo v plitvejši del reke Mekong. Na posnetku je bilo vidno letalo, delno pod vodo in z razbitim repom.

"Točnega števila žrtev ne vemo. Odgovorni so trenutno na sestanku in bodo več informacij podali zjutraj," je v telefonskem pogovoru za Reuters dejal predstavnik letalske družbe. Tajski mediji pa poročajo, da je v nesreči umrlo vseh 44 ljudi na letalu, piše BBC. Predstavnik tajskega zunanjega minsitrstva je dejal, da je bilo na letalu 39 potnikov in pet članov posadke.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.