Kosorjeva na Brionih

Foto: Žurnal24 Fotografija, ki je ujezila Kosorjevo. (Foto: Pixsell)
Hrvaška premierka Jadranka Kosor tako kot njen slovenski kolega Borut Pahor počitnikuje na Brionih, le da se je odločila za nekdanjo Titovo vilo po imenu Jadranka.
Oglej si celoten članek

Naslednjih nekaj dni bo hrvaška premierka Jadranka Kosor s sinom Lovrom Škropljancem preživela na Brionih v Titovi vili Jadranka. Pred tem je nekaj dni preživela na Braču, ki je njen najljubši počitniški kraj, poročajo hrvaški mediji.

Kosorjeva se je za Brione odločila, ker naj bi tako ubežala fotografom. Zlasti jo je ujezila nedavna fotografija, na kateri je oblečena le v krajšo tuniko in obuta v japonke. Na Brionih ji je zasebnost zagotovljena, saj je dostop na otoke prepovedan, plovila pa se lahko približajo na največ 300 metrov.

Brioni so sicer priljubljeno letovišče politikov. Letos so na njih počitnikovali že slovenski premier Borut Pahor, slovaški predsednik Ivan Gašparovič, mir na Brionih je iskala tudi žena srbskega predsednika Borisa Tadića, v preteklosti pa je so bili otoki rezervirani za Josipa Broza Tita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.