Kombi z ilegalci treščil tik pred izvozom za Slovenijo

Foto: Asfinag/Facebook
Foto: Asfinag/Facebook
Na spletu se je pojavil videoposnetek dogodka, ko je v okolici Dunaja večji kombi na avtocesti treščil v zaščitno ograjo. Iz nevoznega tovornega vozila so nato začeli na avtocesto skakati potniki. Veliko ilegalnih potnikov.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je 18. avgusta. Na videoposnetku je vidno, kako se mercedesov sprinter na spolzkem cestišču zaleti v zaščitno ograjo tik pred izvozom, ki med drugim pelje proti Sloveniji. 

Ker tovorni kombi ne more več nadaljevati poti, pričnejo iz njega izstopati potniki. Eden, dva, tri, štiri ... Na koncu je iz vozila na rob avtoceste stopilo več kot 40 ljudi, ilegalnih emigrantov, med njimi tudi otroci. 

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:22 13. September 2015.

    hahahahhahah švabi gredo iz schengena postavili bodo policijo na meje,sedaj kje ste pametnjakoviči

  • 18:21 13. September 2015.

    Evo vam sedaj veliko in humano evropo ahahahahah,vsi dodli kateri ste verjeli o humani evropi. Sedaj počasi boste videli kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.