Ko se Trump slika s Šarcem ... in s Kolindo

Foto: Official White House Photo by Andrea Hanks Marjan Šarec Donald Trump Kolinda Grabar-Kitarović
Razlika je več kot očitna.
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Marjan Šarec se je udeležil sprejema, ki sta ga priredila ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump. Dogodek so, kot se temu spodobi, ovekovečili s fotografijo. 

S predsedniškim parom se je fotografirala tudi hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović. Zanimiva je predvsem primerjava fotografij in drža predsedniškega para na eni in drugi fotografiji. 

Foto: Official White House Photo by Andrea Hanks Marjan Šarec Donald Trump Kolinda Grabar-Kitarović

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 20:49 27. September 2019.

    vsak moški bi imal trojček z dvema ženskama in nobeden z dvema moškima.........plus tega nikomur pametnemu ne more biti v …

  • 00:35 27. September 2019.

    A je Pahorju uspelo, da se je slikal s precednikom ZDA ? Se samo spomnim, da je obljubil, da bomo …

  • 21:50 26. September 2019.

    Hrvati vodijo politiko po smernicah Američanov, Slovenija pa po smernicah komunizma proti Rusiji in to ZDA dobro vedo, zato pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.