Kaos zaradi močnega deževja, drevo padlo na rešilca

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Sunki vetra so podrli drevo na rešilca.
Oglej si celoten članek

S sosednje Hrvaške še naprej poročajo o posledicah obilnih padavin, zaradi katerih je zaprtih več državnih cest, voda pa je zalila tudi celotno vas Korana v bližini Plitvičkih jezer. 

Stanovalce prebudil močan pok

Sunki vetra so podirali drevesa, dramatične razmere so bile v Zagrebu, o čemer smo poročali že včeraj. Okoli druge ure zjutraj je stanovalce na ulici Božidarja Magovca na območju Travna v Zagrebu zbudil močan pok.

Zaprta cesta Viharni sunki podirajo drevesa, še bo močno pihalo

Vreme ne prizanaša V ujmi tudi poškodovani. Najhuje šele prihaja.

Veliko drevo je padlo na vozilo nujne medicinske pomoči in z vejami udarilo na parkirana vozila v bližini. Posredovali so gasilci in policija, ki so podrto drevo odstranjevali do jutranjih ur. V nesreči k sreči ni bil nihče poškodovan. 

Foto: 24sata Podrto drevo v Zagrebu

"Slišala sem, da se nekaj lomi in močan udarec," je za 24sata povedala stanovalka bloka v bližini. "Takoj sem šla do okna in videla, kaj se dogaja. Nisem mogla verjeti, da je veter prevrnil to ogromno drevo. Sreča, da nikogar ni bilo v bližini."

Poplave tudi v BIH

O poplavah poročajo tudi iz Bosne in Hercegovine, kjer so z vrečami peska vso noč pred vodo branili mesto Sanski Most na severozahodu države. Voda je kljub temu okoli treh zjutraj prodrla nasipe in zalila nekaj hiš v Šehovcih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.