Kakšna redkost! Tako izgleda sneg v Sahari

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Fotograf Karim Bouchetata je v objektiv ujel neverjetno podobo zasnežene puščave v Alžiriji. Njegove fotografije so v nekaj dneh zaokrožile cel svet.
Oglej si celoten članek

Podobe zasnežene puščave je amaterski fotograf Karim Bouchetata v objektiv ujel v ponedeljek. "Vsi smo bili začudeni, ko smo videli sneg v puščavi, saj gre za redek pojav," je povedal fotograf za britanski The Independent in dodal, da je izgledalo je neverjetno, ko je sneg padel na pesek.

Bouchetata je sneg, ki se je po njegovih besedah obdržal en dan, ujel v bližini alžirskega mesta Ain Sefra, ki leži v gorovju Atlas in so ga poimenovali tudi "Vrata v puščavo".

Kot navaja The Independent v puščavskem mestecu snega v Ain Sefri ni bilo že od leta 1979, ko je polurna snežna nevihta zaustavila ves promet. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.