Jobsu postavili kip

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Budimpešti so v spomin in zahvalo za delo postavili kip Stevu Jobsu.
Oglej si celoten članek

Več kot dva metra visok in 220 kilogramov težak kip, ki ga je oblikoval madžarski kipar Erno Toth, upodablja Jobsa, kot ga je bila vajena svetovna javnost: oblečenega v puli, kavbojke in športne copate, z očali in urejeno brado.

Kip, ki ga je dalo izdelati lokalno podjetje za izdelavo računalniških programov Graphisoft, od včeraj tako krasi prostore poslovne zgradbe Graphisoft park v Budimpešti. Jobsu se z njim želijo zahvaliti predvsem zato, ker je podjetje podpiral še v težkih časih, ko je na Madžarskem vladal komunistični režim.

Ustanovitelju Appla pa se prihodnje leto sicer obeta tudi grammy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.