Izdajal se je za zdravnika

Foto: Žurnal24 (Foto: Istockphoto)
Američan se je izdajal za zdravnika, bolnišnica pa mu je dovolila, da je bil v stiku s pacienti. K sreči ni operiral.
Oglej si celoten članek

24-letni Daniel Ray Stewart je bil oktobra v bolnišnico sprejet pod pretvezo, da je študent medicinske fakultete in da potrebuje prakso. V ustanovi je neopazno "deloval" dva tedna, šele nato so zaposleni opazili, da nekaj ni v redu.

Do takrat pa je Stewart sledil zdravnikom in sestram na vizitah in pomagal, če je bilo treba za kaj poprijeti. Bolnišnica zatrjuje, da ni bil nikoli sam s pacienti.

Stewart je razočaran, da ga je bolnišnica prijavila policiji. Pravi, da je delo opravljal vestno in bi morali najprej razčistiti z njim osebno, če se jim je zdelo, da je kaj narobe. Proti njemu je vložena obtožnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.