Islamska država ogroža tudi Tajsko?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ruski obveščevalci opozarjajo Tajce, da obstajajo resne grožnje pred napadi Islamske države.
Oglej si celoten članek

Rusija je uradni Bangkok opozorila, da je Islamska država pred časom, na začetku turistične sezone, deset svojih džihadistov poslala na Tajsko, kjer naj bi v času božičnih praznikov poskrbeli za več napadov.

Opozorilo je na Tajsko poslala ruska obveščevalna služba FSB. “Gotovo gre za preverjene informacije, sicer jih ne bi pošiljali,” je na tiskovni konferenci v Bangkoku menil tiskovni predstavnik tamkajšnje policije Songpol Watthanachai. “Opozorili so nas pred morebitnimi napadi Islamske države, cilji naj bi bili ruski interensi na Tajskem,” je dodal.

Foto: K. Š. tajska, buda

Foto: Klavdija Šušnjara tajska, morje

Priljubljeno azijsko turistično destinacijo letno obišče več milijonov turistov, med njimi je velik del Rusov. Božični in novoletni prazniki predstavljajo vrhunec turistične sezone. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.