Iščejo12-letnega dečka, ki naj bi ga napadel krokodil

Foto: Profimedia Krokodil Foto: Profimedia Foto: Profimedia Pozor, krokodili!
12-letnika nazadnje videli plavati, po prvih informacijah naj bi ga napadel krokodil.
Oglej si celoten članek

Avstralska policija išče 12-letnika, ki ga je med plavanjem napadel krokodil. Preplah so sprožili pozno sinoči v Palumpi, oddaljenem mestu na severu države, poroča Sky News. Policija je sporočila, da so 12-letnika nazadnje videli plavati, po prvih informacijah naj bi ga napadel krokodil. 

Začela se je iskalna akcija, v kateri sodelujejo tudi lokalni prebivalci. "Lokalni policisti so na prizorišču in naše misli so z družino in skupnostjo," je povedala višja narednica Erica Gibson.

Foto: Profimedia Krokodil V severnem ozemlju Avstralije živi več kot 100.000 krokodilov, vendar pa so smrtni napadi na ljudi relativno redki. Na tem območju živijo sicer tako slanovodni kot sladkovodni krokodili, so pa morski krokodili večji, nevarnejši in bolj agresivni do človeka, zrastejo pa lahko do šest metrov v dolžino. Sladkovodni krokodili so manjši, dosežejo nekje do treh metrov dolžine, so manj nevarni, a se je tudi že zgodilo, da so napadli ljudi.

dezurni@styria-media.si

dezurni@styria-media.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.