Isaac naplavil ladjo iz 19. stoletja

Foto: Reuters Stara razbitina ladje, ki o je naplavilo ob orkanu Isaac. Foto: Reuters Stara razbitina ladje, ki o je naplavilo ob orkanu Isaac.
Prebivalce ameriškega mesta Fort Morgan v zvezni državi Alabama so na plaži presenetili ostanki ladje iz časa državljanske vojne.
Oglej si celoten članek

Potem ko je orkan Isaac naplavil razbitino, nekateri menijo, da ladja ne izvira iz državljanske vojne v 19. stoletju in da ni tako stara, ter predvidevajo, da so jo uporabljali za tihotapljenje alkohola v času prohibicije v 20. letih prejšnjega stoletja, poroča Reuters. "Neverjetno je videti delček zgodovine, ki leži tukaj na plaži v Fort Morganu," je navdušena ena od mnogih sprehajalk in sprehajalcev, ki jim je razbitina naredila sprehod bolj zanimiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.