Iran napadel Izrael

Videoposnetek iranskega jedrskega napada na Izrael. Na srečo ni resničen, pač pa narejen s pomočjo številnih posebnih efektov.
Oglej si celoten članek

Ob pomoči številnih posebnih efektov je želel mladi izraelski filmski umetnik Ronen Barany pokazati, kako bi bilo videti, če bi Iran res napadel Izrael. Državi že dalj časa rožljata z orožjem, iranski predsednik Mahmud Ahmadinedžad je pred časom celo dejal, da bi bilo treba Izrael izbrisati z zemljevida in Žide okrivil za marsikaj. 

Zahodne države pa so vse bolj nejevoljne zaradi jedrskega programa, ki ga razvija Iran, čeprav ta trdi, da je izključno miroljubne narave.

Potreboval bi le pet do šest minut

"Hitler je potreboval pet do šest let, da je iztrebil šest milijonov Judov. Ahmadinedžad bi potreboval za dve bombi pet do šest minut. Zato sem želel prebuditi svet," je pojasnil režiser Barany.

Dogajanje v filmu je postavljeno v februar leta 2013, na horizontu se dviga velik gobasti oblak dima, nebo preletavajo letala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:42 14. Marec 2013.

    ta zadnih par sekund posnetka mi je najbol usec sam k jbg se vidn ne da ze svetloba ne ustreza …

  • 23:54 6. Marec 2012.

    K bi se že vsaj zgodel, da bi imeli mir na Bližnjem Vzhodu. Sam treba jih bo dobro potolči, da …

  • VSK
    16:18 6. Marec 2012.

    čist jasno je (že) da bodo Američani (tokrat pod krinko Izraela) napadli Iran...<br />KAJ oz. KDO lahko še ustavi te …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.