Hvalili so se z nemočno živaljo

Foto: Žurnal24 (Foto: Facebook)
Četverica Sarajevčanov se je želela malo zabavati, zato so na nekega psa naščuvali pitbula, posnetek pa objavili na Facebooku.
Oglej si celoten članek

Video prikazuje pitbula, kako grize nemočnega psa, ki se zaman upira močnemu nasprotniku, čeprav je večji od njega. Pitbul na posnetku drži pasjo nogo in je ne spusti za nobeno ceno, medtem ko je drugi pes vidno v šoku, njegova bela dlaka pa vsa krvava. Posnetek, dostopen na internetu, ne prikaže, kako se je živalski boj končal, za žrtev pa gotovo v nobenem primeru dobro.

Brezvestnim mladeničem se je zdelo njihovo dejanje tako zanimivo in izstopajoče, da so se z njim hvalili na Facebookovem profilu enega izmed njih, poroča sarajevo-x.com. Zraven pa je bila označena tudi preostala trojica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.