Huda nesreča, vozilo zapeljalo v reko, ugasnila štiri mlada življenja

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična
Huda prometna nesreča, ugasnila štiri mlada življenja, eni osebi se je uspelo rešiti.
Oglej si celoten članek

Iz Bosne in Hercegovine prihaja tragična novica. V nesreči avtomobila so ugasnila štiri  življenja, eni osebi se je uspelo rešiti.

"V kraju Dobrinje pri Visokem so iz reke Bosne izvlekli vozilo s štirimi mrtvimi," poroča Dnevni avaz. V nesreči avtomobila so umrle tri ženske osebe in en moški, žrtve pa za zdaj še niso identificirane, neuradno pa naj bi šlo za mlajše osebe, dodajajo bosanski mediji. Dnevni avaz še poroča, da se je eni osebi uspelo rešiti, najverjetneje je iz vozila padla, še preden je to zapeljalo v reko.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:44 10. Oktober 2024.

    Iz solidarnosti do poplavljenih…

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.