Huda nesreča, avtocesta je zaprta

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Do prometne nesreče je prišlo okrog dveh na avtocesti A3 Bregana-Lipovac.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče je zaprta avtocesta A3 Bregana-Lipovac med izvozoma Lipovljani in Kutina v smeri proti Bregani, je sporočil HAK. 

"Prečkali smo avtocesto, ko smo naleteli na tovornjak, ki je pristal na cesti in blokiral oba pasova. Policija in reševalci so bili na terenu, videti je bilo res hudo," je povedal bralec portala 24Sata. 

Obvoz je mogoč preko izvoza Novska, nato po cestah mimo Nove Subocke, Lipovljanov in Kutine do izvoza Kutina. Zastoj na izvozu Novska je dolg približno 2 kilometra. 

xxx

Iz policije so sporočili, da se je nesreča zgodila v soboto okoli 14. ure. Prišlo je do prevračanja tovornjaka na avtocesti A3. Voznik tovornjaka je trenutno v bolnišnici v Pakracu. Stopnja poškodb še ni znana, so povedali pri policiji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.