Hrvaška: Kakšna sramota za lopova

Foto: DVD Oriovac
Foto: DVD Oriovac
Tat v Slavoniji je dobesedno "visel". Želel je ukrasti verige, na koncu pa se je zataknil za žerjav. Rešiti so ga morali gasilci.
Oglej si celoten članek

Tat se je v petek okoli 18. ure zataknil na zapuščenem gradbišču v Radovanju pri Oriovcu v Slavoniji na Hrvaškem. Policisti so ugotovili, da je 30-letnik splezal na gradbeni žerjav, s katerega je odstranil več kovinskih verig za dvigovanje tovora. Poskušal jih je ukrasti, a mu ni uspelo, saj je pozabil na eno malenkost. Kako po kraji sestopiti iz Žerjava.

Slovenija Kupujejo poceni katalizatorje, potem pa šok na tehničnem pregledu

Zato je obvisel visoko nad tlemi. Rešili so ga šele gasilci v dveh gasilskih vozilih. Opremljeni s planinsko opremo, za vsak primer pa so pod žerjavom napihnili še zračno blazino, so ga nekaj po 20. uri le rešili. Zahvaljujemo se ZVP Mestne občine Slavonski Brod za pomoč pri tem kompleksnem posegu - so sporočili iz DVD Oriovac na svojem Facebooku.

Slovenija Koper: Direktorica in njena mama ukradli 200 tisoč evrov

Ukradene verige bodo predali lastniku, kot tudi podatke o storilcu, če se bo lastnik odločil za zasebno tožbo, pa so v sporočilu navedli policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:14 12. Junij 2022.

    še cigan je bolj pameten,ker drugače bi bile cerkve že brez bakrenih streh

  • 09:11 12. Junij 2022.

    Men bi ostal viset , dokler ne bi dobil živčnega zloma zaradi strahu pred padcem !

  • 08:48 12. Junij 2022.

    Uh, kašen sorodnik našega strokovnjaka za ruvanje cipres?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.