Hrvaška: šofer rešil mlade nogometaše in umrl

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na Hrvaškem odmeva tragičen dogodek na avtocesti pri Biogradu, v katerem je umrl voznik avtobusa.
Oglej si celoten članek

Ob 13.30 bi se morala v Biogradu pri Zadru začeti nogometna tekma med ekipama Primorac in Sloga. A gostov iz Mravinca pri Splitu ni bilo na tekmo, saj je na poti umrl voznik njihovega avtobusa. 

V bližini počivališča Pristeg je poln avtobus mladih nogometašev nenadoma začel zavirati. Vozniku je postalo slabo, na pomoč so mu takoj prihiteli člani kluba, čez 15 minut je bila na mestu dogajanja reševalna ekipa. Kljub vsem naporom pa vozniku ni bilo več pomoči in je umrl. Policija je za 24sata.hr pojasnila, da je šlo za naravno smrt. 

Pri nogometnem klubu Sloga Mravince so se od pokojnega voznika poslovili na Facebook strani in se mu hkrati zahvalili za njegovo zadnje dejanje. "Voznik je do zadnjih trenutkov ostal priseben in je uspel avtobus usmeriti na odstavni pas ter ga zaustaviti, s tem pa rešiti vse, ki so bili na njem."

 "Njegovi družini izražamo sožalje v imenu celotnega kluba, njemu pa naj Bog podari večni pokoj in hvala mu za vse." 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:34 19. November 2023.

    "Policija je za 24sata.hr pojasnila, da je šlo za naravno smrt." Bravo policija! Še pred obdukcijo vedo, da je bila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.