Hotel je pomagati, pa ga je zabodel

29-letnik je zabodel mimoidočega, ker mu je rekel, naj neha tepsti svoje dekle.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog desetih zvečer so v centru Zadra, v neposredni soseščini policijske postaje našli večkrat zabodenega 44-letnega T. V. iz Splita, poroča portal 24sata.hr. 

Blizu kraja zločina so ujeli 29-letnega M.M. iz Zadra, ki je osumljen poskusa uboja. 

Po neuradnih informacijah je 29-letnik na dvorišču tepel svojo 34-letno dekle. V njun spor se je vmešal 44-letni Splitčan, naključni mimoidoči, ki je fantu zaklical, naj neha, a ga ta ni upošteval. Ko se je približal, ga je 29-letnih napadel z nožem Zdravniki se še bojujejo za njegovo življenje, po neuradnih infromacijah ima prebodeno pljučno krilo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.