Hit na Facebooku: Putin, priključi še Srbijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V nekaj dneh je skupina na socialnem omrežju pridobila že skoraj desettisoč članov.
Oglej si celoten članek

Skupina FB Referendum - Putin, priključi še Srbijo, je postala pravi hit, poroča srbski Kurir. Na strani je viden zemljevid, na katerem so ruska ozemlja označena z rdečo barvo, nedavno priključenemu Krimu pa so dodali še Srbijo, Črno Goro in Republiko Srbsko, ki je sicer del Bosne in Hercegovine.

Po referendumu, s katerim je Krim postal del Rusije (izida ni priznala skoraj nobena država, vključno z Ukrajino), so očitno tudi v Srbiji dobili idejo, da bi se spričo slabega stanja v državi, splačalo pridružiti ruskim "bratom". 

Želijo milijon všečkov

Da so kot "Srbijo" predstavili tudi Republiko Srbsko in Črno goro, ne preseneča. V Črni Gori je bil izid referenduma za odcepitev od Srbije zelo tesen in veliko ljudi še danes obžaluje razhod. V Republiki Srbski veliko prebivalcev zavrača sarajevsko oblast, uradni Beograd pa še vedno močno kroji politiko enega od treh delov BiH.

Ustanovitelji skupine na Facebooku so ob komentarjih dodali, da bi milijon všečkov pokazalo voljo državljanov, da Srbija postane del Ruske federacije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:08 29. Marec 2014.

    Trla baba lan, da joj prođe dan. Sanje neuravnovešenih kretenov. S Putinom na čelu.

  • 09:13 29. Marec 2014.

    Miroljubna koeksistenca 2.0<br />“Svojega soseda imate lahko radi ali pa ne. Niste obvezani, da ste njegov prijatelj ali da ga …

  • 08:52 29. Marec 2014.

    Da bi jih vsaj priključil, brez Republike Srbske.<br />Vendar so Rusi prepametni za to, saj vedo kakšni so Srbi in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.