Hillary po priljubljenosti prehitela Obamo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ameriška državna sekretarka Hillary Clinton je najbolj priljubljen političen obraz v ZDA, kažejo rezultati ameriških javnomnenjskih raziskav.
Oglej si celoten članek

Kar dve tretjini Američanov ima zelo pozitivno mnenje o Hillary Clinton. Tretjina jih misli, da bi bila boljša predsednica, kot je Barack Obama. Clintonova je s tem tudi najbolj priljubljena oseba v politiki ta hip, kažejo rezultati Bloombergove raziskave.

13 odstotkov Američanov meni, da bi jim bilo s Hillary na čelu ZDA slabše, 47 odstotkov pa, da enako. 35 odstotkov je prepričanih, da bi bilo slabše, če bi predsednik leta 2008 postal John McCain.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.