Hilary se poslavlja od politike

Foto: EPA
Foto: EPA
Hilary Clinton se bo leta 2013 poslovila od javnega življenja. Želi si zasebnega življenja.
Oglej si celoten članek

Ameriška državna sekretarka Hilary Clinton je v ponedeljek sporočila, da se bo po končanem prvem mandatu predsednika ZDA posvetila zasebnemu življenju. "Prihaja čas, da vskoči nekdo drug," pravi Clintonova. Kljub temu je vesela, da je služila državi in ji dala svoj prispevek. "Nimam nobenega interesa in načrtov več, da bi ostala na omenjeni poziciji."

Po končanem mandatu naj bi se posvetila pisanju in predavanju. Po besedah moža Billa pa bosta imela tudi več časa za morebitne vnuke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.