Hekerji na Sarkozyjevi strani

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Nepismeni hekerji so na njegovi Facebook strani napisali, da ne bo kandidiral za predsednika.
Oglej si celoten članek

Hekerji so v nedeljo vdrli na Facebook stran francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja in v njegovem imenu napisali sporočilo, polno pravopisnih napak. V njem napovedujejo, da ne namerava kandidirati na volitvah 2011. "Glede na izjemne okoliščine, v katerih se je znašla naša država, sem se odločil, da se ne bom znova potegoval za funkcijo ob koncu mojega mandata leta 2012," se je po poročanju tujih agencij glasilo sporočilo na Facebooku.

Na spletni strani so se po objavi sporočila razvneli komentarji, pozneje pa je bilo sporočilo umaknjeno in nadomeščeno z novim, v katerim se predsednik norčuje iz pravopisnih napak pisca sporočila. "Moja spletna stran je bila danes tarča napada, morda zato, da me opomni, da noben sistem ni popolnoma varen," je zapisal v sporočilu. "Hvala vsem, ki ste prepoznali napako in še enkrat hvala za vašo podporo." Sarkozyjeva spletna stran ima sicer okoli 380 oboževalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.