Hčerko zaklenila v stanovanje in izginila za en teden

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Deklico je našla babica, a žal prepozno.
Oglej si celoten članek

Ruska policija je aretirala 21-letno Marijo Plenkino, potem ko so v stanovanju našli mrtvo njeno 3-letno hčer. Deklico je našla njena babica, ko je prišla na obisk, da bi deklici dala rojstnodnevno darilo. Kljub hitremu prihodu reševalcev deklici niso mogli več pomagati.

Mati triletne deklice je otroka pustila samega v stanovanju in se za en teden šla zabavat s prijatelji. "Da, odšla sem. Zaprla sem vodo in jo pustila brez vode in hrane," je brez trohice kesanja povedala Marija. 

Babica je pretresena. "Ves čas mi je lagala, o vsem mi je lagala," je dejala babica. S hčerko sta bili vsakodnevno v stiku prek družbenih omrežij. Hči ji je zatrjevala, da sta z vnukinjo v redu. "Če bi vedela, da nekaj ni v redu, bi vzela vnukinjo k sebi. Izkazalo se je, da je Marija odlična igralka in da v resnici ne poznam lastne hčerke," besede pretresene babica povzema Daily Mail. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:27 27. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 12:45 26. Februar 2019.

    bogi otrok

  • mph
    10:34 26. Februar 2019.

    To so primeri, ko povsem podpiram smrtno kazen. Čimbolj počasno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.