Hčer pripeljala v šolo in rodila v šolski garderobi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Visoko noseča Francozinja iz predmestja Rennesa na severozahodu Francije, ki je v ponedeljek v šolo pripeljala svojo hčer, je rodila v šolski garderobi, preden je uspela priti do porodnišnice.
Oglej si celoten članek

Noseči Pauline je v ponedeljek zjutraj odtekla voda, preden sta skupaj s partnerko Coralie odpeljali svojo štiriletno hčer v šolo v kraju Saint-Gregoire na obrobju mesta Rennes, kjer se je ravno začenjal prvi šolski dan.

"Nisem si mislila, da se bo porod dejansko že začel. Pričakovala sem, da bova imeli dovolj časa, da hčer na poti do porodnišnice odpeljeva v šolo, ki je zelo blizu," je za lokalni medij Ouest-France povedala Coralie.

Ko sta štiriletno hčer predali učiteljicam in bi se morali odpraviti proti porodnišnici, je bilo že prepozno. "Videla sem, da se je Pauline odmaknila vstran. Opazila sem izraz na njenem obrazu in takoj sem vedela, da je prihod dojenčka neizbežen," je opisala.

Skupaj s Pauline, ki bi sicer morala roditi 9. septembra, sta se nato umaknili v šolsko garderobo in poklicali reševalce. Toda še preden so prispeli v šolo, je na svet že prijokal deček Luiz. Novorojenčka in njegovo mater, ki sta bila v brezhibnem zdravstvenem stanju, so nato odpeljali v bližnjo porodnišnico.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.