Halo, policija? Grozijo mi hišna opravila!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nemški najstnik je poklical policijo in se pritoževal, da mora opravljati "prisilno delo“. Mama ga je namreč prosila za pomoč pri čiščenju doma.
Oglej si celoten članek

Enajstletnik iz nemškega Aachna je poklical policijsko številko za nujne primere in potožil: "Ves dan moram delati, sploh nimam prostega časa." Kot je dejal, je moral počistiti hišo in teraso.

"Gre za prisilno delo"

Mati, ki je ob klicu stala zraven svojega "preobremenjenega" sina, je policistu naposled razložila, da se fant med počitnicami stalno pritožuje nad hišnimi opravili.

Kot je pojasnila, se je fant za klic odločil, potem ko ga je prosila, naj s tal pobere papirček. "Ves dan se igra, ko pa mu kaj naročim, se pritožuje, češ da gre za prisilno delo," je dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:34 16. Avgust 2011.

    Frdamano frocovje, dve na rit jest umit pa spat!

  • 18:34 16. Avgust 2011.

    Frdamano frocovje, dve na rit jest umit pa spat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.