Grozljivka na Petrolovi črpalki, voznik trčil v črpalko, ena oseba umrla

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Včeraj smo poročali o hudi nesreči na Hrvaškem v okolici Omiša, zdaj je znanih več podrobnosti nesreče, v kateri je življenje izgubila ena oseba.
Oglej si celoten članek

Voznik BMW-ja, ki se je včeraj na Petrolovem prodajnem mestu Mosor Jug na avtocesti A1 z veliko hitrostjo zaletel v bencinsko črpalko, je umrl, tri osebe pa so bile poškodovane, zaradi hudih opeklin so jih odpeljali v splitsko bolnišnico, je poročal portal net.hr. Eden je v smrtni nevarnosti in je priključen na respirator, je poročala novinarka RTL-a. 

Novinarka RTL-a je še dejala, da nekateri očividci pravijo, da je imel voznik glavo na volanu, kar bi lahko pomenilo, da je zaspal ali bil v nezavesti, a na uradne ugotovitve policije bo treba še počakati.

Iz Petrola so se danes odzvali s sporočilom za javnost. Zapisali so, da je prišlo do nesreče, v kateri je vozilo trčilo v agregat za točenje goriva, kar je povzročilo izbruh ognja. "Pristojni organi trenutno izvajajo temeljito preiskavo, da bi ugotovili vse okoliščine tega tragičnega dogodka," so sporočili s Petrola.

"Na žalost je v nesreči ena oseba izgubila življenje, več oseb pa je bilo poškodovanih. V Petrolu izražamo najgloblje sožalje družini preminule osebe in želimo hitrega okrevanja poškodovanim," so še zapisali. 

Prodajno mesto je sicer do nadaljnjega zaprto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.