Grozljivka na Hvaru

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Policijska preiskava zgodbe z več zasuki še poteka.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaru, v zalivu Zenišće, je sinoči prišlo do poskusa uboja in samomora. Motiv naj bi bila prijava posilstva.

Policija je prejela prijavo poškodovane ženske osebe v omenjenem zalivu, po prvih podatkih naj bi šlo za vbodne rane. Na mesto dogodka so takoj odhiteli reševalci, ki so poškodovano žensko s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Split. Ženska naj ne bi bila življenjsko ogrožena, pišejo hrvaški portali.

Nedaleč stran od poškodovane ženske so našli moško truplo, na katerem pa ni znakov kaznivega dejanja, so za Slobodno Dalmacijo potrdili na splitsko dalmatinski policijski upravi.

Čeprav na policiji teh podatkov ne dajejo, hrvaški portali pišejo, da si je moški sodil sam. Šlo je za prišleka iz Bosne in Hercegovine, ki je v torek zvečer z nožem napadel državljanko Litve in ji prizadejal pet vbodnih ran. Ženska je podobne starosti kot moški.

Pred desetimmi dnevi ga je prijavila na policijo zaradi domnevnega posilstva. Policija ga prijela in ga zaslišala, moški se je branil, češ da je to storil zaradi denarja, ki naj bi mu ga bila ženska dolžna za izvajanje nekaterih gradbenih del.

Policija moškega ni pridržala v priporu, v njegovem obnašanju očitno niso zaznali ponovitvene nevarnosti.

Podrobno stanje poškodovane ženske za zdaj ni znano.

Širše Nova definicija spolnega nasilja

Oče sedmih otrok Grozljive zlorabe 13-letnice, to je njegova preteklost

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • mph
    12:04 26. Junij 2019.

    Najbolj važno, da v njegovem obnašanju očitno niso zaznali ponovitvene nevarnosti. Kot velja za vse dosedanje ponovitve posilstva, ko je …

  • 11:51 26. Junij 2019.

    četudi bi bilo to res....zaradi dolga denarja je mislil, da ima pravico za posilstvo. Policija ga je spustila, ker hrvaška …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.