34-letnik poskušal povoziti 39-letno peško, vse skupaj pa posnel

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Moški je z avtom poskušal povoziti peško, pretepel je njenega sina, lani pa pijan povzročil nesrečo, v kateri je umrl njen mož.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je 34-letnik v Pitomači na Hrvaškem poskušal povoziti 39-letno peško. Ženska je hodila po pločniku, ko je proti njej zapeljal omenjeni moški. Nesrečnica se je poskušala rešiti tako, da se je prijela za pokrov motorja in levo vzvratno ogledalo. Na njene pozive, naj ustavi, se moški sprva ni odzival. Še približno poldrugi kilometer je vozil, nato pa se ustavil na parkirišču. Dogajanje je snemal z mobilnim telefonom. 

Ženski je na pomoč pritekel 20-letni sin, ki ga je voznik avtomobila nato večkrat udaril. Žensko in njenega sina so morali oskrbeti v virovitiški bolnišnici. 

Voznik je moral opraviti alkotest, ki pa ni zaznal prisotnosti alkohola v krvi. Zoper voznika so policisti podali kazensko ovadbo na občinsko državno tožilstvo.

Portal Podravski piše, da se je ženska tistega večer odpravila do sosedov po hčerko. Voznik, ki jo je poskušal zbiti, je moški, ki je lani pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo, v kateri je umrl mož 39-letne ženske. 34-letni voznik je lani junija vozil z 2,08 promila alkohola v krvi in trčil v traktor, s katerim se je peljal mož 39-letnice. Trčenje je bilo tako silovito, da je voznik traktorja umrl na kraju. 
34-letni voznik ima po poročanju portala Podravski obsežno policijsko kartoteko zaradi prometnih prekrškov, zaradi česar je bil tudi v zaporu, poroča Podravski. Pred lansko junijsko tragedijo so 34-letniku vrnili vozniško dovoljenje, na sodni epilog lanske prometne nesreče še čakajo.

"Moram biti močna, predvsem zaradi svoje sedemletne hčerke, saj ne sme za vedno izgubiti mame," je za omenjeni portal dejala 39-letnica. Kot pravi, si še vedno niso opomogli od tragedije, v kateri je umrl mož. Ne ve, s čim so se zamerili vozniku, da je zdaj spravil še na njo.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:36 8. Oktober 2024.

    Čisto človeško. Žal.

  • 16:43 8. Oktober 2024.

    To so hrčki!!

  • 14:57 8. Oktober 2024.

    To je Balkan !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.