Grozljiv splet okoliščin: praznovanje se je sprevrglo v tragedijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Velika tragedija pri naših sosedih. Praznovanje se je sprevrglo v tragedijo.
Oglej si celoten članek

V Italiji je v bližini Torina med vajo za nedeljski prelet ob praznovanju stoletnice italijanskega vojaškega letalstva strmoglavilo vojaško letalo. V nesreči je umrla petletna deklica, potem ko je del letala, ki je ob strmoglavljenju eksplodiralo, padel na avtomobil, v katerem je bila z družino, poročajo tuje tiskovne agencije.

Pilot se je uspel izstreliti le nekaj deset metrov od tal, letalo pa je nato ob padcu eksplodiralo. V nesreči je umrla petletna deklica, njen devetletni brat naj bi bil hudo poškodovan, prav tako tudi oba starša in pilot, vendar naj nihče od njih ne bi bil v kritičnem stanju.

Deklica si je s starši prišla ogledat akrobatsko patruljo italijanskih letalskih sil, ki je vadila za prelet, predviden za nedeljo, vendar je bil zaradi nesreče odpovedan, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.