Grozljiv posnetek trka na mostu

Foto: zajem zaslona
Foto: zajem zaslona
Čudež je, da so vsi preživeli.
Oglej si celoten članek

Po navedbah hrvaške policije je nesrečo pri Dubrovniku povzročil 19-letni voznik, ki je izgubil oblast nad vozilom in pri tem zapeljal na nasprotni vozni pas. 42-letni voznik in 17-letni sopotnik iz drugega avtomobila sta bila v trčenju huje poškodovana. Hrvaški portali poročajo, da je pravi čudež, da v nesreči nihče ni izgubil življenja.

Dubrovniknet.hr je objavil posnetek nesreče, ki se je zgodila ponoči 10. februarja na mostu Franja Tuđmana.

Ob trčenju se je avtomobil z dvema potnikoma odbil, vanj pa je trčil tretji avtomobil, ki ga je vozil 21-letni voznik.

Policija je ugotovila, da nihče od udeležencev ni imel alkohola v krvi. Dubrovniški most je bil zaradi nesreče zaprt do jutra.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:49 23. Februar 2022.

    Doživljensko izpit vzet.

  • 21:23 23. Februar 2022.

    Da meni mladi junci bogatasev tako ogrozajo zivljenje, ali moji druzini. Bi jih iskali na dnu zaliva z obtezenim kamnom.

  • 13:17 23. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.