Greznico izpraznil kar na plažo med kopalce

Foto: Dalmacija danas
Foto: Dalmacija danas
"Neverjetno, na plaži so bili ljudje, otroci, bili so v vodi. Fekalije so šle proti njim in proti njihovim stvarem," je dogodek opisal meščan.
Oglej si celoten članek

V enem od zalivov v kraju Okrug Gornji na otoku Čiovo je stanovalec na plažo izpraznil svojo greznico. Cev je z njegovega dvorišča vodila na pot do plaže, kamor so odtekle fekalije.

"Vse je šlo v morje, pol zaliva je onesnaženega," je meščan povedal za portal Dalmacija Danas.

Do incidenta je prišlo v soboto okrog šestih popoldan, na teren je prišla tudi policija. Besni lastnik hiše v prvi vrsti ob morju, ki je na plažo izpraznil svojo greznico, pa naj bi žalil meščane in kopalce.

Policija je naredila zapisnik in bo obvestila sanitarno inšpekcijo.

http://

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 13:03 26. Julij 2021.

    A vi mislite da je morje pa brez fekalij od Kopra do Secovelj?

  • 20:08 25. Julij 2021.

    Hrvaški drek je spustu drek

  • 16:45 25. Julij 2021.

    ta bo pa fino plačal ,to bi mu dal z žličko od kave ,pa da vse pobere do pikice

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.