Gorski reševalci razkrili s čim vse se morajo ukvarjati

Foto: GSS Screenshoot
Foto: GSS Screenshoot
Zgodbe o turistih, ki se odpravijo na gore v natikačih niso iz trte zvite. Tukaj so dokazi.
Oglej si celoten članek

Hrvaška gorska reševalna služba (HGSS) je tudi letos objavila fotografije reševanja. Kot opozorilo turistom in vsem drugim, v kaj se spuščajo, ko neprimerno opremljeni plezajo in se podajajo na raznorazne avanture.

Fotografije so obogatili z besedilom v stilu kultnega filma Blade Runner režiserja Ridleyja Scotta: "Videli smo stvari, ki si jih ljudska bitja ne morejo niti zamisliti." Gorski rešvalci so tudi letos reševali človeška življenja in premoženje. Znašli so se v najrazličnejših položajih, v izjemno težkih pogojih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.