Gorečo cisterno odpeljal s črpalke

Foto: Žurnal24 (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

V Turčiji je na eni izmed bencinskih črpalk zagorel tovornjak s cisterno. Da ni prišlo do močne eksplozije, gre zahvala Enginu Kocaku, ki je cisterno uspel umakniti še pravi čas.
Oglej si celoten članek

V mestu Halkapinar se je v torek odvijala prava drama, saj je na eni izmed bencinskih črpalk zagorel tovornjak s cisterno. 36-letni Kocak, ki je bil v bližini, je takoj pritekel do tovornjaka, skočil za volan in goreče vozilo odpeljal na kilometer oddaljeno prazno parkirišče.

"Videl sem cisterno, kako gori. V tistem trenutku sem pomisli, da je bolje, da se nekaj zgodi meni kot pa vsem tistim, ki so bili na bencinski črpalki," je dejal Kocak.

36-letnik je takoj po tem, ko so posnetek reševanja goreče cisterne objavili na spletu (videoposnetek si lahko ogledate v zavihku VIDEO (vir: Youtube)), v Turčiji postal junak. Da bi lahko, če Kocak ne bi ukrepal, prišlo do velike tragedije, dokazuje že podatek, da se je moralo z gorečo cisterno boriti 60 gasilcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.