Fotografirali nagega triletnika

Foto: Žurnal24 Google se je Britanki za fotografijo opravičil. (Foto: Google)
Angležinja Claire Rowlands je ostala brez besed, ko je na Googlu videla nago fotografijo svojega triletnika.
Oglej si celoten članek

Ogorčena Britanka je zagnala vik in krik, ko se je na spletu znašel posnetek njenega triletnega sina, ki se je nag igral na dvorišču. 25-letnico je dodatno razburilo dejstvo, da se pri Googlu niso niti potrudili zamegliti registrsko tablico njenega avtomobila in zadnjico njenega sina.

„Vse lastnike zemljišč, ki jih bodo fotografirali, bi morali predhodno opozoriti. Le tako se lahko izognejo nerodnim situacijam,“ pravi Rowlandsova, ki dodaja, da si verjetno nihče od staršev ne želi, da bi bile fotografije njihovih malčkov dostopne pedofilom.

Google se je Britanki opravičil in zameglil dečkovo zadnjico. Pravijo, da bi se lahko takšne stvari dogajale tudi v bodoče, da računalniška oprema avtomatsko zazna avtomobilske tablice in jih zamegli, človeških teles pa ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.