Fotografije narave leta 2010

Foto: Žurnal24 Fotografija "Trenutek" je zmagovalka v skupini živalskega obnašanja. Foto: Žurnal24 Fotografija "Mravlje" je uvrščena med zmagovalke v kategoriji nagrade Erica Hosk Foto: Žurnal24 Fotografija "Padec" je dobila posebno priznanje za posnetke živali v njihovem na Foto: Žurnal24 Fotografija "Predatorjeve stopinje" je zmagovalka v skupini živalskih portretov. Foto: Žurnal24 Zmagovalka v kategoriji podvodnega sveta je fotografija z naslovom "Veliki štirj
Narava v vseh svojih oblikah, ujeta v večnost s fotografskimi objektivi. To so fotografije leta.
Oglej si celoten članek

Z dovoljenjem britanskega Natural History Museum, ki je skupaj z BBC pripravil natečaj za fotografijo leta, objavljamo pet fotografij, zmagovalk najbolj prestižnega svetovnega natečaja za fotografije narave "Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year."

Fotografije so izbrane izmed več kot stotih, ki bodo za javnost od jutri naprej na ogledu v omenjenem londonskem muzeju. Nato bo potovala tudi drugod po Veliki Britaniji in svetu, skupno pa naj bi si jo ogledalo več kot milijon ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.