Foto: zažgali vozila načelnika in Slovenca

Foto: Srecko Niketic/Pixsell Požig vozil Foto: Srecko Niketic/Pixsell Požig vozil Foto: Srecko Niketic/Pixsell Požig vozil
V Rovinju se je zgodil požig, v katerem je zgorelo več vozil.
Oglej si celoten članek

V Rovinju je neznani storilec ponoči podtaknil požar, v katerem sta zgorela osebni avtomobil in motor v lasti načelnika rovinjske policije, poroča STA. Ogenj je uničil tudi avtomobil v lasti 74-letnega Slovenca. Policija preiskuje incident in išče storilca, so potrdili na istrski policijski upravi.

"Vzrok požara je neznan, vendar pa je bil zagotovo podtaknjen, saj je preiskava pokazala, da ni šlo za tehnično okvaro," je za hrvaško tiskovno agencijo Hina povedala tiskovna predstavnica istrske policijske uprave.

Foto: Srecko Niketic/Pixsell Požig vozil

Policija je navedla še, da je požar v Rovinju izbruhnil nekaj po polnoči. Iz gorečega avtomobila v lasti 55-letnega načelnika policije se je ogenj razširil še na njegov motor in bližji avtomobil v lasti 74-letnega Slovenca s slovenskimi registrskimi oznakami.

Ogenj je vsa tri vozila popolnoma uničil. Plameni so škodo povzročili tudi na bližnjem zabojniku za odpadke in nadstrešku. V incidentu ni bil nihče poškodovan, medtem ko obseg materialne škode še ugotavljajo.

Foto: Srecko Niketic/Pixsell Požig vozil

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:54 26. Avgust 2024.

    Istra ne mara slovencev kljub temu, da imajo v lasti že skoraj pol istre

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.