Džihadisti umorili Rusa, sporočilo Putinu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Člani Islamske države v Severnem Kavkazu so ta konec tedna objavili posnetek umora domnevnega ruskega tajnega agenta. V posnetku so zagrozili ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu.
Oglej si celoten članek

V skladu s svojo prakso so džihadisti v posnetku umora domnevnega ruskega agenta pozvali ruske muslimane, da pobijajo nevernike v tej državi, hkrati pa zagrozili še, da bodo napadli tudi ruskega predsednika Vladmirija Putina, piše International Business Times.

Na začetku posnetka prikažejo napad z avtomobil bombo v pokrajini Dagestan, potem pa dva džihadista izpostavljata, kako pomembni so napadi na nevernike. “Danes imamo mesto, na katerem lahko živimo v skladu s šeriatskim pravom. Hvala Alahu, z nami so mnogi pogumni bratje in milijoni muslimanov v Rusiji. Stopimo skupaj, bratje, osvojimo teritorij in se razširimo! Če ne morete stopiti v stik z nami, pripravljajte napade sami. V Rusiji ni težko najti orožje,” sklene ekstremist Islamske države.

Posnetek sklenejo z umorom domnevnega ruskega agenta, ki ga ustrelijo v glavo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:31 8. Marec 2016.

    Novinarji niso ravno vešči jezika, še manj slovnice. Mahnjeni so na jugovino, podobno kot radio Aktual, zato toliko napak pri …

  • Nevem zakaj je zurnalu tako težko pravilno pisat kot se sicer za novinarja spodobi?<br />A ni to osnova novinarstva?

  • 20:14 7. Marec 2016.

    A prov tko je reku, ni rodilnika uporabil?<br /><br />"V Rusiji ni težko najti orožje,” sklene ekstremist Islamske države."

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.