Duhovnik odprl vročo linijo

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kontroverzni duhovnik na svojem portalu odprl vročo linijo. Prek nje podaja duhovna sporočila za denar.
Oglej si celoten članek

Kontroverzni duhovnik in popularni karizmatik Zlatko Sudac je pred kratkim na svojem portalu www.velecastnisudac.com odprl plačljivo vročo linijo za duhovna sporočila, piše Jutarnjilist.

Če želijo njegovi privrženci slišati sporočilo, posneto na tajnici, morajo odšteti tudi do pet kun. Klic iz fiksnega omrežja namreč stane 3,69 kune, iz mobilnega omrežja pa 4,97 kune.

Sporočilo se na tajnici zamenja vsako soboto. Ta teden lahko prisluhnete pridigi o tem, da človek ni nič kriv, kako preteklost vpliva na sedanjost in kako se nam v sedanjost vrača tisto, kar se v prejšnjem življenju ni zgodilo.

Takšen način podajanja duhovnih sporočil se mnogim zdi sporen. A Zlatko Sudac se na da. Zanj naj bi se odločil zaradi finančnih težav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.