Družinski pes pokončal mamo petih otrok

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Da je tragedija še večja, je nekaj tednov prej umrla njena hči.
Oglej si celoten članek

Mati petih otrok umrla, potem ko jo je napadel eden od njenih psov. Kot so poročali britanski mediji, je 34-letno Michel Hempsted konec prejšnjega meseca v njenem stanovanju v Southendu v Essexu napadel njen pes pasme bulmastif in ji močno poškodoval arterijo roke. 

Sosedje so povedali, da so jo videli, kako je poskušala pobegniti čez balkonsko ograjo in kričala, preden je padla na tla. Mimoidoči so takoj prihiteli na pomoč, reševalne ekipe so jo v kratkem času odpeljale v bolnišnico Southend. Kasneje so jo premestili v kraljevo londonsko bolnišnico, kjer pa je naslednji dan žal umrla.

Policisti so po dogodku zasegli dva psa (drugi naj bi bil pomeranec), a nobenega niso uspavali. Za psa, ki je povzročil nesrečo, so ocenili, da "ni prepovedane pasme".

Prijateljica pokojne nesrečne ženske je na platformi "gofundme" začela akcijo zbiranja sredstev za pogreb Mišel Hempsted in v objavi omenila, da je to že druga tragedija za družino v kratkem času. V začetku julija so pokopali najstarejšo hčerko v družini. Kaj je bil razlog njene smrti, prijateljica ni zapisala, dodala je le, da so njihova srca zlomljena. 

Iz bolnišnice so medtem za britanske medije potrdili, da je 34-letnica umrla zaradi prevelike izgube krvi po poškodbi glavne arterije roke.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:22 21. Avgust 2024.

    Avtor B. B., ali ste blesavi ali neizobraženi? Ime žrtve ste vsakič napisali napačno. Enkrat Michel Hempsted, drugič celo Mišel. …

  • 21:00 20. Avgust 2024.

    Veliki cucki so nedolžni ubijalci! Indukcija, pa to....

  • 14:01 20. Avgust 2024.

    Ti psi pa res niso nevarni, samo pokončali so že en kup otrok in odraslih. Pomarančko, ta pa je nevaren. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.