Drama v prestolnici, ranjen policist

Foto: bralec 24sata
Foto: bralec 24sata
Drama v hrvaški prestolnici, ranjen policist.
Oglej si celoten članek

Po neuradnih podatkih naj bi bil policist poškodovan, ko je s sodelavci lovil voznika, ki je bežal z ukradenim avtomobilom, poroča hrvaški Index.

Moški je med begom trčil v kombi, na koncu pa se je kombi zaletel v zid stavbe na Dalmatinski. Policisti so, potem ko so razbili eno od stekel avtomobila, voznika prijeli, zaradi incidenta pa so policisti blokirali vstop v Dalmatinsko ulico. 

"Slišali smo trk avtomobila. Takoj smo šli ven na balkon in videli, da je črn avtomobil trčil v stavbo. Sprva sploh nismo točno vedeli, kaj se dogaja, potem pa so proti avtu začeli bežati policisti," je za naše novinarske kolege s 24sata povedal bralec, ki je bil priča pravi drami, ki se je v soboto popoldne odvijala v Dalmatinski ulici v Zagrebu.

Na mesto dogajanja je prišla tudi nujna medicinska pomoč, a za zdaj še ni jasno, ali jo je potreboval pobegli voznik ali policist.

Foto: Policijska uprava Zagreb Drama v Zagrebu  

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:33 12. Oktober 2024.

    Tem hrčkom se vsak dan nekaj dogaja..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.