Drama na Hrvaškem, policist je streljal

Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Danes ponoči so hrvaški policisti obravnavali prijavo nasilja v družini na območju Primorsko-goranske županije, poroča 24Sata.
Oglej si celoten članek

Ko sta policista prišla na kraj dogodka, jih je pričakal oborožen moški, ki je s strelnim orožjem grozil enemu od policistov. Tedaj je oboroženega moškega ustrelil drugi policist.

Poškodovanega povzročitelja so prepeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je utrpel hude telesne poškodbe.

Glavni direktor policije je napotil strokovno ekipo, ki bo ugotovila vse okoliščine dogodka in ugotovila dejstva v zvezi z uporabo prisilnih sredstev. "Več informacij v tem trenutku ne moremo posredovati, saj kriminalistična preiskava še poteka, javnost pa bo o tem pravočasno obveščena po zaključenem ukrepanju policistov," so sporočili s policijske uprave.

Fotografija je simbolična.

GORA NI NORA Izredne razmere, reševali so jih kot po tekočem traku V komi Deklica se je ujela v šobo bazena in skoraj utonila Brez milosti Čeferin ostro kaznoval hrvaški Dinamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:45 20. Avgust 2023.

    Ja, Echo ..Takle portal bi z lahkoto na tem nivoju vodil in urejal en sam človek od doma... Pa poglejte …

  • 15:33 20. Avgust 2023.

    Bazen člankov na tem portalu, pa tudi na sorodnih portalih, ni neke kvalitete. Jaz to razumem kot tržnico, na kateri …

  • 14:33 20. Avgust 2023.

    Sam morate pa priznati, da to res ni nek članek, v bistvu ljudje dajemo klike za brezveze.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.