Do moža prek trgovine očetov

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Po moževi smrti leta 2000 Charlotte Morgan ni preveč dejavno iskala nove ljubezni – do pred kratkim, ko sta njena otroka našla primernega kandidata prek t. i. trgovine očetov.
Oglej si celoten članek

41-letna Charlotte Morgan je novega moža Guya Bolama spoznala s pomočjo otrok oziroma spletne strani Trgovina očetov. "Lani sem bila na petih zmenkih brez pomoči otrok, a ker ni bilo iskrice, sem odnehala," je povedala nekdanja manekenka, ki je moža izgubila pred 10 leti v letalski nesreči, poroča Daily Telegraph.

"Potem mi je Will nekega dne rekel: 'Potrebujemo novega očeta. Kaj boš storila glede tega?' Ko je njegov oče umrl, je bil star 15 mesecev, tako da nikoli ni vedel, kako je imeti očeta," nadaljuje lastnica fotografske agencije in doda: "Guy je bil njuna prva in edina izbira in kot se je izkazalo, je bil to njegov prvi zmenek prek interneta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.