Dirkal z mercedesom, mrtva 23-letnica in še ena ženska

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL Prometna nesreča v Zagrebu
Včeraj nekaj po deveti zvečer je v Zagrebu prišlo do trčenja štirih avtomobilov. Umrli sta dve osebi, tri so poškodovane, od tega je ena oseba na intenzivni negi.
Oglej si celoten članek

"Najverjetneje je vzrok velika hitrost, vozilo je zapeljalo na nasprotni vozni pas in zato je prišlo do trčenja. V nesreči sta umrli dve ženski, obe sopotnici. Dva moška, oba voznika, sta huje poškodovana, še ena sopotnica pa je lažje poškodovana. Niso vsi iz Zagreba, so pa vsi hrvaški državljani," je po poročanju portala index.hr povedala namestnica občinskega državnega odvetnika Mirjana Guščić. Ena od sopotnic je bila stara 23 let.

Očividka nesreče je dejala, da je mercedes ali podobna znamka avta vozil več kot 150 kilometrov na uro, nato pa sunkovito zavrl, tako da je zadnji konec avtomobila obrnilo in nato trčil v vozilom, ki je pripeljalo nasproti. Stanovalci stavbe, pred katero je prišlo do nesreče, so poklicali na pomoč in z gasilnimi aparati gasili avto, ki se je po nesreči vnel.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:03 24. Avgust 2018.

    a Mercedesi nimajo ABS-a?

  • 14:39 24. Avgust 2018.

    Kuri me bolac za purgere..

  • 12:49 24. Avgust 2018.

    Čudno, da nismo Slovenci krivi za to, ker se en Hrvaški debil zabije in ubije dva človeka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.